De stand van zaken.

De Vereniging Woongroep Vleuterweide bestaat thans uit 25 (1 en 2 persoons) huishoudens. De maximum grootte van de woongroep is 25 huishoudens.

Er wordt gemiddeld om de 2 maanden vergaderd en op verschillende momenten worden er andere activiteiten georganiseerd.

Over de te houden activiteiten is iedereen geŽnquÍteerd waarna een plan is opgesteld door de programmacommissie.

De woongroep maakt gebruik van een eigen ruimte in gebouw De Scheg, genaamd Het Trefpunt. Van de in totaal 45 driekamer woningen gebruikt de woongroep er 25 als woning en 1 woning als groepsruimte. Deze is voor dat doel door de woningbouwcorporatie Portaal als zodanig opgeleverd. Van twee kamers is een ruime zaal gemaakt

Op 21 januari 2010 zijn de statuten getekend bij de notaris en vanaf die datum zijn we een officiŽle vereniging. Zie foto's hieronder.

In april/mei 2011 zijn de woningen opgeleverd en op 1 juli vierden alle bewoners op uitnodiging van Portaal een openingsfeest.

Op 27 februari 2012 hielden we een openingsreceptie om de gemeente en de sponsoren te laten zien hoe mooi wij gehuisvest zijn. Wethouder Isabella liet weten zeer onder de indruk te zijn van wat er is gepresteerd door de woongroep. Hij ziet het belang van het met voorrang huisvesten van ouderen in woongroepen.

 
Op 11 mei 2011 is aan Wilma de sleutel van de gezamenlijke ruimte uitgereikt.